RiekerTEX-membran

FOR LIDT MERE BESKYTTELSE OG KOMFORT UANSET VEJRET!
Sko med RiekerTEX-membranen er vandafvisende, så du har det endnu bedre og kan være endnu længere udendørs. RiekerTEX giver ekstra beskyttelse i vind og vejr og mindsker påvirkninger fra kulde, vand og vind. Dermed kan dine sko modstå naturens elementer i længere tid.

Kernen i RiekerTEX-modellerne er den højteknologiske membran. Den er integreret mellem ydermaterialet og det indvendige foer og danner et effektivt, vandafvisende beskyttende lag.

OBS! Modeller med RiekerTEX-membran er kun vandafvisende op til f.eks. lynlås, velcro og snøre, da der ingen membran er der.

RiekerTEX - hvad er det?

Komfort til dine fødder – selv på kolde og våde dage

Beskyttelse mod vand og kulde, åndbar og vindtæt. Vores RiekerTex-modeller er designet til at give dig ekstra beskyttelse og komfort under alle vejrforhold.

Og hvorfor er det sådan?

Plejevejledning

RiekerTEX-membranen er i princippet meget robust og holdbar. Med den rigtige pleje kan den bevare sine enestående egenskaber hele skoens levetid.

 • Tør skoene omhyggeligt, anbring dem ikke i nærheden af en varmekilde (f.eks. radiator, ovn), materialet kan blive skørt ved høje temperaturudsving.
 • Hold pauser fra brugen, så materialerne kan frigive den oplagrede fugt igen.
 • Ved imprægnering skal man sikre sig, at plejeprodukterne er egnede til TEX-membranmaterialer.

© 2024 Skolageret, Udviklet af Edition

   Visa MasterCard Dankort Mobilepay

  Min konto

  Glemt din adgangskode?

  Har du ikke en konto endnu?
  Opret konto