Levering

Hvor lang er leveringstiden?

Hvis du bestiller inden kl. 15 på en hverdag, kan du normalt regne med at vi afsender varen samme dag. Ved ekstra travlhed i forbindelse med udsalg og kampagner kan dette dog ikke forventes, og varen bliver sendt den efterfølgende hverdag.

Hvilken leveringsmetoder kan jeg vælge?

Vi sender med PostNord. Du kan vælge om pakken skal sendes til en pakkeshop eller til hjemmeadressen.
Du kan også vælge afhentning i butik. Du modtager en besked når pakken er klar til afhentning.

Hvad koster levering?

Levering til pakkeshop 29 kr
Levering til døren 49 kr
Ved køb på 499 kr og derover er der GRATIS levering til pakkeshop. Ønsker du levering til døren er prisen kr. 19,-.

Hvordan henter jeg min pakke?

Hvis du har valgt at få din pakke leveret til en pakkeshop, får du en SMS eller email når pakken er klar til afhentning. Medbring venligst gyldig legitimation.

Sender I til udlandet?

Nej. Vi sender på nuværende tidspunkt kun i Danmark

Betaling

Hvilke betalingsmetoder kan jeg vælge?

På Skolageret.dk kan du vælge at betale med betalingskort eller mobilepay.

Kreditkort/betalingskort: Vælg hvilket kreditkort/betalingskort du ønsker at betale med ved kassen, og udfyld den obligatoriske information. Når du gennemfører din bestilling, registreres dit kort, og du vil efterfølgende modtage en mail som bekræfter, at vi har taget imod din bestilling. Beløbet trækkes dog først, når varerne afsendes fra vores lager.

Bemærk venligst! fra den 14 november 2020 har Nets opdateret deres “SCA” (strong customer authentication / NemID) i Denmark, du kan læse mere om dette her.

Kortbetaling med 3D secure: På grund af et nyt EU- direktiv i 2021, vil alle kortbetalinger fremadrettet blive mere sikkert at anvende ved online køb. Dette betyder at du vil blive bedt om at godkende din betaling via 3D secure (også kaldet Verified by Visa eller MasterCard secure afhængigt af hvilket kort du har). Denne process udføres af din bank og dette betyder derfor at såfremt du oplever problemer med at godkende din betalinmg, bedes du kontakte din bank som derefter kan hjælpe dig.

MobilePay: MobilePay er en applikation til nem og sikker betaling med betalingskort via smartphone. Du downloader appen fra din telefon og aktiverer den i din bank. Appen er tilknyttet en selvvalgt konto og er beskyttet af en selvvalgt kode. Du kan nu overføre penge til Skolageret.dk Indtast beløbet og vælg modtager. Når du har godkendt betalingen modtager du en bekræftelse i appen. Følgende kort kan anvendes til Mobilepay: Dankort,VisaDankort, MasterCard og Maestro. Beløbet bliver trukket, så snart ordren er sendt fra vores lager.

Hvornår trækkes pengene?

Pengene reserveres når købet gennemføres, men trækkes først, når vi afsender pakken fra vores lager. Vi sender en ordrebekræftelse og kvittering til dig, når din pakke er sendt afsted.

Er det sikkert at handle på Skolageret.dk

Vi anvender SSL-teknologi, som krypterer følsomme oplysninger som navn, adresse og anden vigtig data som fx kreditkortoplysninger. Det betyder, at tredjepart ikke kan læse information som sendes mellem din enhed og vores hjemmeside. Øverst i browserens adressefelt (URL), vil du kunne se, at hjemmesidens adresse begynder med "https://" i stedet for det almindelige "http://". Dette indikerer, at du er i sikker tilstand.

Ordre

Kan jeg følge min pakke?

Så snart din bestilling er behandlet, sender vi en mail til dig med en bekræftelse og et link til tracking af pakken. Bemærk, at det kan tage op til 24 timer før pakken kan spores.

Er det muligt at annullere en bestilling?

Som udgangspunkt er det ikke muligt. Men har vi endnu ikke pakket og sendt pakken afsted, kan dette godt lade sig gøre.
Hvis pengene er trukket bliver de tilbageført til betalingskortet, næste gang vi laver tilbagebetalinger. Dette sker oftest indenfor en uge.

Retur & Tilbagebetalinger

Fortrydelsesret

Ifølge dansk købelov har du altid 14 dages fortrydelsesret. Du kan læse mere om dette i vores handelsbetingelser.

Skal jeg selv betale for returnering af varer?

Du skal selv betale returfragten for varer der returneres. Du kan bestille en returlabel i vores shop til 49 kr. her!

Hvordan sender jeg retur?

Du sender retur ved at benytte dig af vores returlink.

I det næste returtrin skal du pakke og klargøre dine varer til returtransporten. Vi anbefaler at du, så vidt muligt, genbruger emballagen. Alle produkter skal returneres i originalstand, sko skal returneres i den originale skotøjsæske.
Når du har printet returlabel ud, sættes den uden på pakken. Sørg venligst for at dække eller fjerne den oprindelige pakkelabel.

Du kan også vælge at returnere din ordre i Skolageret Viborg. Husk ordrenr.

Hvornår bliver pengene sat ind på min konto?

Når returneringen er behandlet, sender vi en bekræftelse til dig pr. mail. Det tager normalt 2-5 bank dage før pengene er på din konto. Dette afhænger af betalingsmetode og din bank.

Kan jeg bytte til anden størrelse?

Du kan nemt bytte til en ny størrelse. Det gør du ved at lægge en ny bestilling på hjemmesiden. Din nye bestilling sendes inden for 1-2 hverdage.
Den vare som ikke passede, sender du retur til os. Når vi har modtaget og registreret din returpakke, vil du blive refunderet via det betalingskort som blev brugt ved købet.
Genbestiller du den samme model, kan vi sørge for, at du kan bevare eventuelle rabatter, du fik på din oprindelige bestilling. Du kan i så fald kontakte os med dit nye ordrenummer, så sørger vi for at efterjustere prisen på denne.

Hvordan opretter jeg en reklamation?

Vi er kede af at høre, at du har oplevet en fejl på en af vores varer. Dit køb omfattes af købeloven. Det betyder, at du kan få en defekt vare byttet, repareret, eller en prisreduktion baseret på fejlens omfang.

Reklamationsretten dækker produktionsfejl, og omfatter dermed ikke slitage eller fejl der er opstået som følge af forkert behandling af produktet. Du skal reklamere inden for rimelig tid - senest 14 dage efter, at du har opdaget fejlen.

Det er vigtigt at du kontakter os inden du returnerer varen, da vi ellers ikke kan dække fragtudgiften. Vi sender en returlabel på mail, du kan sætte uden på kassen. Vi vil samtidig bede dig udfylde returskema og lægge det i returpakken sammen med varerne.

Rabatkode

Har Skolageret.dk rabatkoder?

Ind imellem har vi aktive rabatkoder. Koderne anvendes ofte i forbindelse med forskellige kampagner.
Du kan bare anvende én rabatkode ad gangen.

Hvordan anvender jeg en rabatkode?

1. Læg de ønskede varer i indkøbskurven, og gå videre til kassen.

2. Skriv rabatkoden i feltet på højre side. Det er vigtigt at du skriver koden nøjagtig som den er skrevet, med store og små bogstaver. Hvis du laver et ekstra mellemrum mellem bogstaverne, bliver koden ikke godkendt.

3. Klik på "Brug" for at trække rabatten fra på din bestilling. Rabatten fratrækkes ikke på bestillingen, før du har klikket på "Brug". Udfyld resten af dine oplysninger, og gå videre til sikker betaling.

© 2024 Skolageret, Udviklet af Edition

   Visa MasterCard Dankort Mobilepay

  Min konto

  Glemt din adgangskode?

  Har du ikke en konto endnu?
  Opret konto