RETURNERING

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos skolageret.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.

Du behøver ikke informere os om, at du ønsker at fortryde dit køb, du skal blot udfylde en returseddel, og sende den tilbage sammen med varen senest 14 dage efter du har modtaget varen. 


BESTIL RETURLABEL HER

DOWNLOAD RETUR SKEMA HER


Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen. Ved afviste eller ikke-afhentede pakker opkræves et gebyr på 49,- kr

Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. 

Du afholder selv udgifterne i forbindelse med tilbagelevering af varen.

 

Delvis fortrydelsesret

Hvis du har købt flere varer i én ordre, og ønsker at returnere dele af ordren, refunderes leveringsomkostningerne ikke.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Vi anbefaler derfor, at fodtøjet prøves på et blødt underlag (f.eks. et tæppe). Varen returneres i original emballage (gerne med papir eller en plastpose omkring så kassen ikke tager skade) som da du modtog den.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. 

Det præciseres, at påhæftede mærker eller andet tilbehør til varen altid betragtes som en del af varen.


Manglende original emballage eller beskadiget original emballage kan ligeledes medføre en værdiforringelse, derfor anbefaler vi, at du altid gemmer skoæsken og dens indhold indtil du er sikker på, at du ønsker at beholde skoene. Benyttes skoæsken som returemballage, vil det medføre en værdiforringelse af varen, der modregnes i dit returbeløb.  

 

Billig retur
Du skal selv betale returfragten for varer der returneres. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Ved delvis fortrydelse af en ordre (hvis du har købt flere varer, og det kun er dele af ordren du returnerer) bliver leveringsomkostningerne ikke refunderet.

Vi sætter beløbet tilbage på det betalingskort, der er brugt ved købet. Tilbagebetalinger sker inden for 14 dage, men typisk 1-2 gange om ugen.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den i ubrugt stand.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bestemmer selv om det er Post Danmark, GLS eller et andet fragtfirma du returnerer varen med. Varen skal dog sendes til Skolageret Viborg A/S. Du kan også selv aflevere / bytte i vores fysiske butik i Viborg.


Vi kan ikke modtage pakker sendt UDEN omdeling.

 

Varen skal returneres til:
Skolageret Viborg A/S
Tilbagelevering
Gravene 33
8800 Viborg

Skolageret.dk modtager ikke forsendelser, som er sendt pr. efterkrav.

 

BESTIL RETURLABEL HER

DOWNLOAD RETUR SKEMA HER