Velkommen til Skolageret


Skolageret er en familieejet skobutik som har eksisteret siden 1943. Butikken er beliggende i Viborg og sælger sko til hele familien. Butikken drives i dag af søskendeparret Britta og Søren Petersen, og sammen med personalet er deres fornemmeste opgave, at yde den bedste vejledning og service til kunderne. Der er gennem årene blevet udvidet flere gange, så butikken nu er en af de største i Danmark. 
Skolageret er ikke medlem af nogen kæde. Vi står selv for indkøb, og vælger selv de sko vi har på hylderne, ud fra kvalitet, mode, pasform og pris. Sortimentet er bredt med et udvalg af de førende mærker – ikke mindst ECCO, der har sin egen afdeling – en shop-i-shop – i butikken. 
Online er skolageret.dk blevet en stor del af virksomheden, med et stort ordreflow hver dag.

ECCO Viborg

I 2013 blev der etableret ECCO butik i Sct. Mathias Centret. Her finder du alle de kategorier af sko som ECCO tilbyder – dame, herre, børn, golf, outdoor, sport, tasker og tilbehør. 

SKOSHOP 

Skolagerets afdeling i Sct. Mathias Centret. Her finder du sko og tilbehør til damer og herrer. Vi har bl.a. mærker som Angulus, Rieker, Tamaris, Gabor, Vagabond, Billi Bi, Ca'shott, Mjus, LLoyd, Bullboxer, Rohde og mange flere. 

WEBSHOP 
skolageret.dk er Skolagerets webshop, hvor vi sender sko til hele danmark fra dag til dag. Se yderligere info

SKOMAGER 
Skolageret har eget værksted til reparation af sko. Vores dygtige skomager hedder Lars Nielsen og udfører alle former for skoreparationer. Se priser og yderligere oplysninger