Handelsbetingelser

 

Oplysninger:

Navn: Skolageret Viborg A/S

Adresse: Gravene 33 · 8800 Viborg

Mail: shop@skolageret.dk

Telefon: 20 90 73 26

CVR: 32578128

 

Vi tilstræber, at yde den bedste service. Derfor står vitil rådighed, hvis du har spørgsmål i forbindelse med en bestilling eller hvisdu har brug for vejledning til at finde den sko, der passer bedst til dig ogdine behov. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os pr. mailshop@skolageret.dk eller telefon 20 90 73 26.

 

1. Levering

Skolageret.dk sender kun varer til Danmark.

 

Hvis du bestiller inden kl. 15 på en hverdag, kan du normaltregne med at vi afsender varen samme dag. Ved ekstra travlhed i forbindelse medudsalg og kampagner kan dette dog ikke forventes, og varen bliver sendt denefterfølgende hverdag. (Ordrer der er gennemført på fredage efter kl. 15, vilblive sendt den efterfølgende mandag). Alle varer sendes med Post Nord. Dumodtager en e-mail / sms, når Post Nord har behandlet din pakke. Alle varerleveres så længe lager haves.

 

I tilfælde af udsolgte varer, vil du blive kontaktet indenvi sender din ordre.

 

Vi sender altid varer fra vores lager først, men vi gøropmærksom på, at hvis det er sidste par på lager i den pågældende størrelse,kan varen være sat frem i vores fysiske butik, og dermed prøvet i forretningen.Der kan i disse tilfælde være brugsspor under bunden. Hvis du ikke ønsker atmodtage en sådan vare, bedes du skrive dette i bemærkninger.

 

Fragtpriser

PostNord til pakkeshop kr. 29,-

PostNord levering til døren kr. 49,-.

Ved køb på kr. 499,- og derover er der gratis levering til pakkeshop. Ønsker du levering til døren er prisen kr. 19,-.

 

Afhentning i Skolageret

Du kan bestille og betale varen i webshoppen og afhente ivores fysiske butik i Viborg.

Du modtager en mail når ordren kan afhentes. Du kan ikkeforvente, at ordren er klar før mailen er modtaget. Ordren afhentes iSkolageret, Gravene 33, 8800 Viborg

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hosskolageret.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du harmodtaget din vare.

 

Du behøver ikke informere os om, at du ønsker at fortrydedit køb, du skal blot udfylde den returseddel, der blev sendt på mail sammenmed din ordrebekræftelse, og sende den tilbage sammen med varen senest 14 dageefter du har modtaget varen.

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.Ved afviste eller ikke-afhentede pakker opkræves et gebyr på 49,- kr

 

Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelseog senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

 

Du afholder selv udgifterne i forbindelse medtilbagelevering af varen.

 

Delvis fortrydelsesret

Hvis du har købt flere varer i én ordre, og ønsker atreturnere dele af ordren, refunderes leveringsomkostningerne ikke.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, somskyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art,egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen påsamme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Vi anbefaler derfor, atfodtøjet prøves på et blødt underlag (f.eks. et tæppe). Varen returneres ioriginal emballage (gerne med papir eller en plastpose omkring så kassen ikketager skade) som da du modtog den.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor,betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kunfår en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssigeværdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre detsamme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den iegentlig brug.

 

Det præciseres, at påhæftede mærker eller andet tilbehør tilvaren altid betragtes som en del af varen.

 

Manglende original emballage eller beskadiget originalemballage kan ligeledes medføre en værdiforringelse, derfor anbefaler vi, at dualtid gemmer skoæsken og dens indhold indtil du er sikker på, at du ønsker atbeholde skoene. Benyttes skoæsken som returemballage, vil det medføre enværdiforringelse af varen, der modregnes i dit returbeløb.

 

Billig retur

Du skal selv betale returfragten for varer der returneres. Du kan købe en returlabel til 49 kr. her

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb duhar indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfterfor, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi allebetalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end denbilligste form for standardlevering, som vi tilbyder). Ved delvis fortrydelseaf en ordre (hvis du har købt flere varer, og det kun er dele af ordren dureturnerer) bliver leveringsomkostningerne ikke refunderet.

 

Vi sætter beløbet tilbage på det betalingskort, der er brugtved købet, medmindre der udtrykkeligt er bedt om andet. (Dette kan dog forlængebehandlingstiden med op til 14 dage). Tilbagebetalinger sker inden for 14 dage,men typisk 1-2 gange om ugen.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi harmodtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for athave returneret den i ubrugt stand.

 

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og vedreturnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bestemmer selv om det er Post Danmark, GLS eller et andetfragtfirma du returnerer varen med. Varen skal dog sendes til Skolageret ViborgA/S. Du kan også selv afleverer / bytte i vores fysiske butik i Viborg.

 

Vi kan ikke modtage pakker sendt UDEN omdeling.

 

Varen skal returneres til:

Skolageret Viborg A/S

Tilbagelevering

Gravene 33

8800 Viborg

 

Skolageret.dk modtager ikke forsendelser, som er sendt pr.efterkrav.

 

Du bedes vedlægge det udprintede returskema udfyldt. Har duforlagt det, kan du hente det her på siden.

 

BESTIL RETURLABEL HER

DOWNLOAD RETUR SKEMA HER

 

Reklamation

Skolageret.dk tjekker alle varer inden vi sender dem. Skulleder alligevel være fejl, beder vi dig kontakte os på shop@skolageret.dk ellerpå tlf. 20 90 73 26. Det er vigtigt at du kontakter os inden du returnerervaren, da vi ellers ikke kan refundere fragten. Vi sender en returlabel påmail, du kan sætte uden på kassen. Vi vil samtidig bede dig udfylde etreturskema og lægge det i returpakken sammen med varerne. Varer der returneresmed reklamation, bliver repareret eller erstattet af en ny leverance. Fører viikke erstatningsvaren længere, vil det betalte beløb blive krediteret indenfor14 dage. Derudover gælder naturligvis den 2-årige reklamationsfrist i henholdtil købeloven.

 

Du er velkommen til at kontakte butikken påshop@skolageret.dk eller tlf. 20 90 73 26. Vi beder dig have dit ordrenummerved hånden.

 

Returadressen er:

Skolageret Viborg A/S

Tilbagelevering

Gravene 33

8800 Viborg

 

Klageadgang

Ønsker du at klage over en vare købt i vores butikker kandurette henvendelse til os på shop@skolageret.dk eller tlf. 8662 0344.Lykkedesdet os ikke at finde en løsning i butikken bedes du kontakte:Konkurrence- ogForbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, telefon41 71 50 00,eller læse mere på www.forbrug.dk.

 

Sikkerhed på Skolageret.dk

Behandling af personoplysninger og integritets-policy

 

Vi respekterer din integritet. Vi håndterer dinepersonligeoplysninger sikkert og videregiver aldrig dine oplysninger tiltredjepart. Nårdu handler på Skolageret.dk giver du oplysninger om dig selv,såsom navn,adresse, telefonnummer og personlig identifikation. Ved at fuldføreet køb påSkolageret.dk er du enig i, at vi gemmer og bruger dine oplysninger tilatadministrere og opfylde vores forpligtelse til dig. Vi behandlerdinepersonlige oplysninger med allerstørste forsigtighed og sikrer,atoplysningerne kun anvendes af Skolageret.dk.

 

Persondatapolitik for kunder

Læs mere her

 

Sikkerhed i forbindelse med betaling

 

Alle oplysninger er krypteret og overføres sikkert via ensikker Secure Sockets Layer (SSL). Det er derfor sikkert at betale med kort påSkolageret.dk