Handelsbetingelser

Oplysninger:

Navn: Skolageret Viborg A/S

Adresse: Gravene 33 · 8800 Viborg

Mail: shop@skolageret.dk

Telefon: 20 90 73 26

CVR: 32578128

 

Vi tilstræber, at yde den bedste service. Derfor står vi til rådighed, hvis du har spørgsmål i forbindelse med en bestilling eller hvis du har brug for vejledning til at finde den sko, der passer bedst til dig og dine behov. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os pr. mail shop@skolageret.dk eller telefon 20 90 73 26.

 

1. Levering

Skolageret.dk sender kun varer til Danmark.

 

Hvis du bestiller inden kl. 15 på en hverdag, kan du normalt regne med at vi afsender varen samme dag. Ved ekstra travlhed i forbindelse med udsalg og kampagner kan dette dog ikke forventes, og varen bliver sendt hurtigst muligt. (Ordrer der er gennemført på fredage efter kl. 15, vil blive sendt den efterfølgende mandag). Alle varer sendes med Post Nord. Du modtager en e-mail / sms, når Post Nord har behandlet din pakke. Alle varer leveres så længe lager haves.

 

I tilfælde af udsolgte varer, vil du blive kontaktet inden vi sender din ordre.

 

Vi sender altid varer fra vores lager først, men vi gør opmærksom på, at hvis det er sidste par på lager i den pågældende størrelse, kan varen være sat frem i vores fysiske butik, og dermed prøvet i forretningen.  Der kan i disse tilfælde være brugsspor under bunden. Hvis du ikke ønsker at modtage en sådan vare, bedes du skrive dette i bemærkninger.

 

Fragtpriser

PostNord til pakkeshop kr. 29,-

PostNord levering til døren kr. 49,-.

Ved køb på kr. 499,- og derover er der gratis levering til pakkeshop. Ønsker du levering til døren er prisen kr. 19,-.

 

Afhentning i Skolageret

Du kan bestille og betale varen i webshoppen og afhente i vores fysiske butik i Viborg.

Du modtager en mail når ordren kan afhentes. Du kan ikke forvente, at ordren er klar før mailen er modtaget. Ordren afhentes i Skolageret, Gravene 33, 8800 Viborg

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos skolageret.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.

Du behøver ikke informere os om, at du ønsker at fortryde dit køb, du skal blot udfylde den returseddel du kan downloade her på siden sammen med din ordrebekræftelse, og sende den tilbage sammen med varen senest 14 dage efter du har modtaget varen.

 

BESTIL RETURLABEL HER

DOWNLOAD RETUR SKEMA HER

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen. Ved afviste eller ikke-afhentede pakker opkræves et gebyr på 49,- kr. Du afholder selv udgifterne i forbindelse med tilbagelevering af varen.

 

Delvis fortrydelsesret

Hvis du har købt flere varer i én ordre, og ønsker at returnere dele af ordren, refunderes leveringsomkostningerne ikke.

 

Ombytning af vare

Hvis du ønsker en anden størrelse eller model, skal du bestille en ny ordre. Har du betalt for fragt får du pengene tilbage for returordren, i henhold til vores handelsbetingelser, så du betaler ikke fragt to gange. Du skal selv betale returfragt.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Vi anbefaler derfor, at fodtøjet prøves på et blødt underlag (f.eks. et tæppe). Varen returneres i original emballage (gerne med papir eller en plastpose omkring så kassen ikke tager skade) som da du modtog den.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor,betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Det præciseres, at påhæftede mærker eller andet tilbehør til varen altid betragtes som en del af varen.

 

Manglende original emballage eller beskadiget originalemballage kan ligeledes medføre en værdiforringelse, derfor anbefaler vi, at du altid gemmer skoæsken og dens indhold indtil du er sikker på, at du ønsker at beholde skoene. Benyttes skoæsken som returemballage, vil det medføre env ærdiforringelse af varen, der modregnes i dit returbeløb.

 

Billig retur

Du skal selv betale returfragten for varer der returneres. Du kan købe en returlabel til 49 kr. her

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Ved delvis fortrydelse af en ordre (hvis du har købt flere varer, og det kun er dele af ordren du returnerer) bliver leveringsomkostningerne ikke refunderet.

 

Vi sætter beløbet tilbage på det betalingskort, der er brugt ved købet, medmindre der udtrykkeligt er bedt om andet. (Dette kan dog forlænge behandlingstiden med op til 14 dage). Tilbagebetalinger sker inden for 14 dage, men typisk 1-2 gange om ugen.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den i ubrugt stand.

 

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bestemmer selv om det er Post Danmark, GLS eller et andet fragtfirma du returnerer varen med. Varen skal dog sendes til Skolageret Viborg A/S. Du kan også selv afleverer / bytte i vores fysiske butik i Viborg.

 

Vi kan ikke modtage pakker sendt UDEN omdeling.

 

Varen skal returneres til:

Skolageret Viborg A/S

Tilbagelevering

Gravene 33

8800 Viborg

 

Skolageret.dk modtager ikke forsendelser, som er sendt pr.efterkrav.

 

BESTIL RETURLABEL HER
DOWNLOAD RETUR SKEMA HER  

 

Reklamation

Skolageret.dk tjekker alle varer inden vi sender dem. Skulle der alligevel være fejl, beder vi dig kontakte os på shop@skolageret.dk eller på tlf. 20 90 73 26. Det er vigtigt at du kontakter os inden du returnerer varen, da vi ellers ikke kan refundere fragten. Vi sender en returlabel på mail, du kan sætte uden på kassen. Vi vil samtidig bede dig udfylde et returskema og lægge det i returpakken sammen med varerne. Varer der returneres med reklamation, bliver repareret eller erstattet af en ny leverance. Fører vi ikke erstatningsvaren længere, vil det betalte beløb blive krediteret indenfor14 dage. Derudover gælder naturligvis den 2-årige reklamationsfrist i henhold til købeloven.

 

Du er velkommen til at kontakte butikken på shop@skolageret.dk eller tlf. 20 90 73 26. Vi beder dig have dit ordrenummer ved hånden.

 

Returadressen er:

Skolageret Viborg A/S

Tilbagelevering

Gravene 33

8800 Viborg

 

Klageadgang

Ønsker du at klage over en vare købt i vores butikker kan du rette henvendelse til os på shop@skolageret.dk eller tlf. 8662 0344. Lykkedes det os ikke at finde en løsning i butikken bedes du kontakte: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, telefon41 71 50 00, eller læse mere på www.forbrug.dk.

 

Sikkerhed på Skolageret.dk

Behandling af personoplysninger og integritets-policy

 

Vi respekterer din integritet. Vi håndterer dine personlige oplysninger sikkert og videregiver aldrig dine oplysninger til tredjepart. Når du handler på Skolageret.dk giver du oplysninger om dig selv, såsom navn, adresse, telefonnummer og personlig identifikation. Ved at fuldføre et køb på Skolageret.dk er du enig i, at vi gemmer og bruger dine oplysninger til at administrere og opfylde vores forpligtelse til dig. Vi behandler dine personlige oplysninger med allerstørste forsigtighed og sikrer, at oplysningerne kun anvendes af Skolageret.dk.

 

Persondatapolitik for kunder

Læs mere her

 

Sikkerhed i forbindelse med betaling

 

Alle oplysninger er krypteret og overføres sikkert via en sikker Secure Sockets Layer (SSL). Det er derfor sikkert at betale med kort på Skolageret.dk

© 2024 Skolageret, Udviklet af Edition

   Visa MasterCard Dankort Mobilepay

  Min konto

  Glemt din adgangskode?

  Har du ikke en konto endnu?
  Opret konto