Reklamation

Reklamation

Skolageret.dk tjekker alle varer, inden vi sender dem. Skulle der alligevel være fejl på varen, beder vi dig straks kontakte os på shop@skolageret.dk eller på tlf. 86 62 03 44.
Du har 2 års reklamationsret på alle varer. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug og dårlig vedligeholdelse af varen. Normal ælde, slid og diverse pynt (pailletter, sten og lignende) betragtes ikke som en reklamation.
Har du en vare, som er gået i stykker inden for denne periode, så kontakt os på shop@skolageret.dk eller på tlf. 86 62 03 44.
 
Varer, der returneres med reklamation, bliver vurderet, om det er en berettiget reklamation og derefter repareret eller erstattet af en ny leverance hurtigst muligt. Fører vi ikke erstatningsvaren længere, vil det betalte beløb blive krediteret inden for 14 dage.
 
Det er vigtigt, at du kontakter os, inden du returnerer varen. Vi sender en returlabel på mail, du kan sætte uden på pakken. Vi vil samtidig bede dig udfylde det vedlagte returskema, som du modtog sammen med varen, og lægge det i returpakken sammen med den defekte vare.
 
Du er velkommen til at kontakte butikken på shop@skolageret.dk eller tlf. 86 62 03 44. Vi beder dig have dit ordre-/fakturanummer ved hånden.

Returadressen er:
Skolageret Viborg A/S
Tilbagelevering
Gravene 33
8800 Viborg

Klageadgang
Kan vi ikke blive enige om behandling af reklamationen, kan du evt. indgive en klage til Center for klageløsning, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, www.forbrug.dk. Klagen kan indgives ved at udfylde en klageformular via www.minsag.forbrug.dk.

© 2024 Skolageret, Udviklet af Edition

   Visa MasterCard Dankort Mobilepay

  Min konto

  Glemt din adgangskode?

  Har du ikke en konto endnu?
  Opret konto