Laus fagprøve

Vores webelev har fagprøve: Få en gratis returlabel

I forbindelse med sin fagprøve giver vores webelev en gratis returlabel med i hvert onlinekøb fra 499,-

De næste to uger er vores webelev Lau Aborg i gang med sin fagprøve her i Skolageret, og han har valgt, at alle onlinekøb på 499,- og derover får en gratis returlabel med i pakken.

”På den måde kan kunden købe sko hos os uden ekstra udgifter, hvis skoene alligevel ikke passer,” fortæller Lau og tilføjer:

”Det bliver spændende at se, hvordan vores kunder tager imod en gratis returlabel, og i hvor høj grad de vil bruge den.”

Laus ide om at give en gratis returlabel med i pakken er ikke ny:

”Jeg har haft lyst til at prøve ideen af, siden jeg begyndte her i Skolageret, fordi jeg oplever, at det er noget, mange webshops bruger. Derfor kunne det være interessant at se, om det vil være win-win for Skolageret og vores kunder,” forklarer Lau, som ser frem til de kommende to uger:

”Jeg glæder mig til at prøve ideen med den gratis returlabel af, fordi det er et emne, jeg løbende har arbejdet med gennem min elevtid. På den ene side kender jeg Skolagerets retningslinjer og målgruppe, og på den anden side handler jeg selv helst hos webshops, der tilbyder en gratis returlabel,” smiler han.

Sådan får du en gratis returlabel

Fra lørdag kl. 13 og 2 uger frem (til søndag den 28. april kl. 23.59) får du en gratis returlabel med i pakken, når du bestiller for mindst 499,-.

Besøg vores webshop, og vælg blandt vores store udvalg af sko, sandaler, støvler og tilbehør* til alle aldre.

 

 

© 2024 Skolageret, Udviklet af Edition

   Visa MasterCard Dankort Mobilepay

  Min konto

  Glemt din adgangskode?

  Har du ikke en konto endnu?
  Opret konto