Den rette pasform

Classic Fit

Classic Fit er til dig med almindelig bredde fødder – det er vores helt traditionelle pasform. Med Classic Fit får du vores mest populære pasform, som sikrer dig komfort hele dagen.
Er dine fødder almindelig bredde, men de trænger stadigvæk til godt velvære og komfort, så er Classic Fit den rette pasform til dig.

Relaxed Fit

Med Relaxed Fit er der fokus på at dine tæer skal være fri og have luft. Derfor er skoene med Relaxed Fit designet med en bredere konstruktion både i højden og bredden, som giver mere rummelighed ved tæerne og forfoden.
Med Relaxed fit er der samme størrelse som Classic Fit omkring hælen, så din hæl bliver holdt på plads, samtidig med at der er ekstra plads til dine tæer uden at skoene strammer og irriterer i løbet af dagen.

Wide Fit

Har du brug for at der er ekstra plads til dine fødder? Så er Wide Fit pasformen perfekt – Den er nemlig lavet til dig med den bredere fod.
Skoene med Wide Fit har både en bredere pasform omkring forfoden og hælen end ved Classic Fit, derved er du garanteret mere plads omkring hele foden hvis du vælger Wide Fit.
Med Wide Fit er det slut med at presse dine fødder ned i stramme sko, i stedet sørger du for at dine fødder får den plads og velvære som de fortjener.

© 2024 Skolageret, Udviklet af Edition

   Visa MasterCard Dankort Mobilepay

  Min konto

  Glemt din adgangskode?

  Har du ikke en konto endnu?
  Opret konto